Blue Field Agency
terug naar overzicht

Benchmarking & benchlearning voor brancheorganisaties

Blue Field Agency is trotse partner in de DNA-Benchmark!

Samen met DNA ontwikkelen we een DNA brede vereniging benchmark. Zo kunnen leden beter meten – vergelijken – verbeteren.

Interesse in een eigen verenigingsbenchmark?
Hoe zorg jij voor échte meerwaarde voor je leden? Is jouw vereniging dé autoriteit in de sector? Data is het nieuwe goud. Gebruik jij dat al optimaal, voor jullie bureau en voor je leden? Weet continu wat er speelt in je achterban en gebruik dat om je dienstverlening aan hen te optimaliseren en hun belangen optimaal te behartigen.

Blue Field Benchmarking heeft voor brancheorganisaties een specifieke applicatie en een aanpak ontwikkeld waarmee leden zich kunnen vergelijken en verbeteren. Onze 20 jaar aan ervaring en het eigen, veilige online platform maken ons een partner voor iedere branchevereniging die een autoriteit in de sector wil worden en z’n leden nog beter wil bedienen.

Ook benieuwd hoe je concrete stappen zet op weg naar meer succes met je brancheorganisatie? We vertellen er graag meer over.

Wat we nog meer doen
Data-gedreven marketing is cruciaal voor een solide bedrijfsstrategie en een doorslaggevende factor voor succes in het huidige digitale landschap. We benutten big data, AI en machine learning technologieën om besluitvorming te sturen, klantbeleving te personaliseren en marketinginspanningen voor jouw organisatie te optimaliseren.

Let's connect
Neem contact op met Sergio van Keulen of Ramesh Vanenburg via letsconnect@bluefieldagency.com of +31 85 401 51 65.

Bezoekadres
Joan Muyskenweg 30 J
1114 AN Amsterdam-Duivendrecht NEDERLAND
085 401 51 65